Nove promene trasa gradskog prevoza: Ovog vikenda radovi na tramvajskoj i trolejbuskoj mreži

Tokom radova na popravci trolejbuske kontaktne mreže u zoni okretnice “Banjica 2”, od 10. juna, u 1 čas do 12. juna, u 3.30 časova doći će do promena u radu trolejbuskih linija.

U tom periodu trolejbuske linije 40 i 41 saobraćaće skraćeno do stare okretnice “Banjica” dok se privremena autobuska linija 41A uspostavlja na relaciji Banjica – Banjica 2.

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji tramvajskog koloseka u zoni raskrsnice Karađorđeve ulice i Zemunskog puta, od 10. juna, od 00.30 časova do 12. juna, do 3.30 časova svi tramvaji ka Novom Beogradu voziće preko Mosta na Adi.

Tramvajske linije 7 i 9 u smeru ka Bloku 45 će saobraćati ulicama Nemanjinom, Savskom, petljom “Radnička”, preko Mosta na Adi, Bulevarom heroja sa Košara, Đorđa Stanojevića, Bulevarom Milutina Milankovića, Antifašističke borbe, Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom dok će u smeru ka gradu saobraćati redovnim trasama.

Vozila sa linija 78 i 83 i minibus linija A1 i E1 će u smeru ka Novom Beogradu saobraćati Zemunskim putem, pri čemu se uspostavlja privremeno autobusko stajalište za linije 78, 83 i E1 u Ulici zemunski put, u visini tramvajskog stajališta, gledano u smeru ka Novom Beogradu.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *