Omiljeni DC junak "Fleš" napokon stiže u bioskope: "The Flash"

Premijera dugoočekivanog DC superherojskog filma “Fleš” studija Warner Bros. Pictures, u distribuciji Blitz filma, biće održana u utorak, 13. juna, u 19h, u IMAX sali bioskopa Cineplexx Galerija Beograd, za čije prikazivanje se karte već mogu nabaviti na blagajnama bioskopa.

Pre same projekcije, prisutni će imati priliku da se zabave u okviru aktivnosti eventa, poput: Fleš 360 Photo corner-a za fotografisanje i snimanje, tematskog Fan Art corner-a u kojem će umetnik Yagooart posetiocima oslikavati garderobu u stilu DC junaka, druženje sa “Flešom lično”, dok će oni najsrećniji pronaći zabavne poklone ispod svojih sedišta. Pored toga, svi posetioci premijere dobijaju Fleš Collector’s edition Comic Book na poklon.

Narednog dana, u sredu 14. juna širom zemlje kreću pretpremijerne projekcije za fanove na kojima će oni najsrećniji i najbrži moći da osvoje Limited Edition plakate DC superjunaka i Fleš Collector’s edition Comic Book-ove, kao i druge vredne poklone partnera događaja. Karte za te pretpremijerne tematske projekcije su takođe već sada u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama vodećih bioskopa u Srbiji i Crnoj Gori.

Brojnim događajima spektakularno je najavljena premijera filma koji je i pre službenog početka izazvao ogroman interes publike. Činjenica je da samo neki filmovi imaju takvu moć.

Priča filma vrti se oko Flešovog pokušaja da se vrati u prošlost kako bi spasio svoje preminule roditelje. Međutim, pokušaj da spasi svoju porodicu nenamerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Berija zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio sa pretnjom uništenja, a Beri nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspe da izmami sasvim drugačijeg Betmena i spasi zatočenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg zapravo traži.

Tako je omiljeni član Lige pravde, Fleš, napokon dobio svoj prvi samostalni film, u režiji Endija Mišetija, sa Ezra Milerom u glavnoj ulozi. Ono što je izuzetno interesantno, jeste da će u ovom filmu veliku ulogu imati i po mnogima najbolji Betmen svih vremena – Majkl Kiton, kao i njegov kolega i “noviji” Betmen, Ben Aflek. Ekipi se pridružila i Saša Kalje kao Supergirl.

Hoće li konačna Flešova žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru proverite već od 13. juna na premijeri, ili od 14.juna na pretpremijernim projekcijama te IMAX i 4DX i MX4D formatima u kojima filma izgleda spektakularno!

(Telegraf.rs/PR)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *