Partizan odbio da promeni termin finala ABA lige! U pismu traže satnicu: "Obavestite nas kad igramo 12. juna"

Peripetije oko odigravanja finalnih serija ABA lige i Košarkaške lige Srbije ne prestaju, a iako su pronašli dogovor u pronalasku novog termina, crno-beli su ti koji, ipak, ne žele da prihvate novi termin.

Prema dokumentima u koje je uvid imao i Telegraf, Zvezda je munjevito poslala odgovor u kom prihvata nove termine, dok je Partizan bio taj koji nije odgovorio na predlog od strane Jadranske lige. Štaviše, Partizan je zvanično i odbio tu promenu termina.

Crno-beli su poslali pismo čelnicima ABA lige, na kom je potpisan Zoran Savić, a mi ga prenosimo u celosti.

– Poštovana gospodo, cenimo napore menadžmenta da se na neki način reši problem do koga je iznenada došlo zbog određivanja istog termina utakmica ABA lige i Košarkaške lige Srbije. Nije nam poznato kako je moguće i zbog čega je došlo do takvog problema. Što se tiče Vašeg predloga za izmenu termina u poslednjem momentu nakon konsultacija sa komercijalnim službama kluba, upravom i stručnim štabom zaključili smo, na žalost, da KK Partizan ne može da prihvati predloženu izmenu termina. Naše očekivanje je da se držimo pravila koja smo svi u ABA ligi usvojili.

– KK Partizan je u skladu sa kalendarom takmičenja i primljenom obaveštenju o terminima utakmice (objavljenom i postojećem na zvaničnoj internet stranici lige) ranije pustio u prodaju ulaznice za prvu utakmicu finalne serije ABA Lige, od kojih je veliki broj ulaznica prodao. Klub očekuje rekordnu posetu. Poznato je da naše utakmice prati veliki broj navijača, od kojih mnogi žive van Beograda. Jasno je da naš klub ima veoma dobar odnos sa svojim navijačima, zahvalan im je za bezrezervnu podršku i vodi računa o njima (kao i oni o svom klubu).

– KK Partizan ne može i neće da izneveri svoje navijače koji su već kupili karte za utakmicu. Zato bi bilo neodgovorno da prihvatamo termin koji su odredila iz menadžmenta Lige koja su za to ovlašćena. Dakle, naš odgovor na Vaše pitanje je da KK Partizan nije saglasan sa promenom termina. Molimo Vas da nas obavestite u koje će se tačno vreme 12.6.2023. godine odigrati prva utakmica finalne serije lige – stoji u pismu Partizana.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *