Poginule dve mlade sestre, vraćale se sa rođendana: Detalji teške nesreće u Hrvatskoj

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak, 40 minuta nakon ponoći, u Dicmu u Hrvatskoj su poginule dve ženske osobe od 25 i 21 godinu, a 19-godišnji vozač drugog automobila je lakše povređen, rečeno je u splitskoj policiji, dok se nezvanično saznaje da su život izgubile dve sestre.

Ta se saobraćajna nesreća dogodila na državnom putu u Dicmu nedaleko od Prisoja gde su se sudarila dva automobila marke Mercedes i Škoda. Za volanom Mercedesa je bio 19-godišnjak, dok su u Škodi bile dve devojke za koje se nezvanično saznaje da su sestre.

U frontalnom sudaru obe su na mestu nesreće izgubile život. Do nesreće je došlo u trenutku kad su pokušale da se uključe u saobraćaj u smeru Splita.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, mlade sestre su bile na proslavi rođendana u jednom ugostiteljskom objektu. Jednoj od njih je juče navodno bio rođendan.

Kada su nameravale da se uključe u saobraćaj, na njih je naleteo Mercedes koji je vozio 19-godišnji vozač. Škoda u kojoj su bile sestre odbačena je barem 30 metara.

O jačini sudara na mestu događaja svedočio je i motor iz Škode koji je odbačen u udaru vozila.

Policija jutros nije imala podatke kolikom brzinom su se vozila kretala. Primarno se to odnosi na Mercedes koji se kretao po glavnom putu. Vozač je alkotestiran i čeka se nalaz krvi.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *