Zvezda i Partizan sigurni pred večiti derbi u EBL-u, Ankora napravila ogromno iznenađenje protiv CyberWolvesa

Nije se dugo čekalo na prvo veliko iznenađenje u EBL-u, pošto je ono došlo već u drugom kolu, za šta su bili zaslužni igrači Ankore Gejming, koja je napravila ogroman preokret i savladala je CyberWolvse za svoju drugu pobedu u novom splitu, a sigurni su bili i svi favoriti u vidu Crvene zvezde, Partizana i Dijamanta.

Crvena zvezda je očigledno u novi split ušla sa izmenjenim timom, ali je u sezonu ušla i sa dve rezerve, koje su pokazale ogromno snalaženje, pa su posle sjajne izvedbe protiv Spajk Sindikejta došli i do pobede protiv Magaze.

Organizacija iz Bugarske je dosta slabija u ovom splitu, što se videlo i protiv Crvene zvezde. Crveno-beli su bili mirni tokom čitavog gejma, igrali su onako kako njima odgovara i to je došlo na naplatu u vidu veoma lake pobede, njihove druge u sezoni koja ih stavlja na prvo mesto u ligi.

Najbolji je ponovo bio 6ax, midlejner Crvene zvezde, koji je poneo titulu MVP-ja i u ovom meču.

Odmah za njima je usledio i Partizan, koji je slavio protiv Spajk Sindikejta za njihovu prvu pobedu u ovom letnjem splitu. Crno-beli su porazom krenuli u odbranu titule, pošto su poraženi od Dijamanta, ali, očigledno su se u taboru ovog tima konsolidovali i ispravili sve greške.

Tek je 34 minuta trebalo Partizanu da pobedi Spajk, protiv koga su imali prednost od 10.000 golda, kao i prednost od 18:2 u “kilovima”, što samo govori o tome koliko je Partizan bio dominantniji u ovom meču. Titulu MVP-ja je poneo džangler Partizana, Snile.

U preostala dva meča, Dijamant je bio siguran protiv Valijansa, dok je Ankora napravila iznenađenje.

Malo ko je očekivao da će bosanskohercegovačka organizacija uspeti da ugrozi dosta bolje, makar na papiru, igrače CyberWolvesa, ali, to se desilo. Imali su Vukovi pobedu u svojim rukama, ali se desio nagli pad, Ankora je to iskoristila i posle jednog tim fajta je došla do pobede.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *