Ana prijavila Zvezdana policiji: Slavnić dobio zabranu prilaska, Ćurčićeva najavila sudski okršaj!

Šesta sezona rijalitija “Zadruga” se nedavno završila, a drugoplasirana učesnica, Ana Ćurčić, bila  je jedna od gošći emisije “Amidži šou”, međutim, pred sam početak snimanja, novinari su  imali priliku da razgovaraju sa njom o svim aktuelnostima nakon superfinalne noći u Šimanovcima.

– Odmorila sam se. Dosta sam stvari odgledala, ali bi mi trebalo još neko vrijeme da sve lepo sagledam. Poslije svega što se meni dogodilo, ništa ne može da me razočara, rekla bih da je većina stvari očekivana poslije svega što mi je gospodin radio u mom životu. Postoji, naravno, neko u koga sam se razočarala, ali ne bih navodila – rekla je Ana na samom početku razgovara za Republiku, te otkrila kako je prošao susret sa kćerkom:

– Fantastično! Vratila se, bila je na odmoru, super je i uživa sa svojim momkom. Imam punu podršku svoje djece i porodice, mama i tata su super, svi smo okej, sin mi večeras maturira, spremila sam ga za maturu… Čula sam da su djevojčice poludjele za mojim sinom, ali moram da ih razočaram, Luka je zauzet. Djeca mi ništa nisu zamjerila, poenta je bila samo da se sretnemo – kazala je Ćurćićeva.

– Pokajala sam se za neke stvari, neke stvari bih uradila drugačije. Narod se podijelio, neki misle da sam rijaliti igrač, a neki su prepoznali ono što žene poput mene proživljavaju svakog dana. Žene koje prolaze kroz sve to u mom pogledu sve prepoznaju, pa ja i ne moram ništa da kažem… Da budem iskrena, išla bih do kraja sa Slavnićem! Nisam to uradila iz straha, ali o tome ću tek pričati, ali kad me pitaš, zaista bih to uradila muški kako treba. Moja priča nije ispričana do kraja, mnogo toga je nedorečeno, jer sam bila ućutkavana, ali objasniću sve, to je duboka tema – ističe bivša zadrugaraka, te najavila sudski okršaj sa Zvezdanom Slavnićem:

– Objasniću ko je Slavnić bio u mom životu i šta sam ja proživljavala sa tim čovjekom, a to je psihofizičko nasilje! Za laži koje je iznosio, o tome ćemo tek pričati, podnijela sam zabranu prilaska, skupila sam advokate i biće krivično gonjen, to sad javno kažem! Javili su mi da je ulazio na moje “lajvove” sa lažnih profila, što mene apsolutno ne zanima, neka radi šta hoće, njegova stvar. Mi ćemo se čuti samo preko suda, ko se sa predatorom sreće ponovo? Niko – zaključuje Ana Ćurčić za Republiku.

.

.

Izvor: Republika.rs

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *