Bivša teniserka potrošila 150.000 na grudi, mnogi je znaju zbog one izjave o Đokoviću

Kada čuju ime atraktivne Rejčel Štulman, mnogi znaju da je u pitanju poznata influenserka koja privlači veliku pažnju zbog svojih velikih grudi!

Međutim, malo ko zna da se Rejčel svojevremeno bavila tenisom od 2010. do 2014. godine, pre nego što je odlučila da postane sportska novinarka.

Na kraju je i to palo u drugi plan s obzirom na to da se Rejčel “probila” kao najpoznatija teniska influenserka – mada beli sport i dalje nije zaboravila.

Početkom godine je jasno predviđala da će Novak Đoković osvojiti Australijan open, skoro pred svaki turnir daje neko svoje mišljenje, a nedavno je dospela u žižu javnosti posle izjave jednog plastičnog hirurga da je potrošila veliki novac na operacije grudi kako bi postale veće.

Napravila je vrlo dobar posao u nameri da postane influenserka. Kozmetički rad koji je obavila je vrlo dobar. Ona i dalje izlazi na teren, ali sada samo u kratkim haljinama i sa reketom s kojim pozira – rekao je doktor Ričard Vestrajh za “San” i dodao:

Cena je verovatno ukupno negde oko 150.000 dolara. Možda je, osim veličine grudi, sav posao obavljen prilično dobro. Zanimljivo je da Rejčel zaista izgleda kao potpuno druga osoba. Čak i kada se osvrnete na slike u 2017. godini, što je pre samo šest godina, to je prilično značajna transformacija.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *