Bomba u Novom Sadu: Vojvodina vratila u Srbiju nekadašnjeg reprezentativca Crne Gore

Fudbalski klub Vojvodina predstavio je pojačanje pred početak misije zvane Liga konferencija.

Dugogodišnji fudbaler Čukaričkog i nekadašnji reprezentativac Crne Gore Asmir Kajević ojačao je ofanzivnu liniju novosadskog kluba.

– Drago mi je da sam u Novom Sadu, u Vojvodini. Hvala ljudima iz kluba što su mi ukazali poverenje. Siguran sam da ću iskustvom i kvalitetom da pomognem klubu da zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve. Kada je reč o poziciji u timu, mogu da igram i zadnjeg veznog, koji je malo ofanzivniji. Sve zavisi za šta se opredeli trener i od njegove ideje kako da uđe u utakmicu, ali mogu da pomognem i ofanzivno i defanzivno. Pogledao sam par utakmica Vojvodine dok sam bio u Kini, radi se o kvalitetnom timu koji je planski kombinovan. Poznajem dosta budućih saigrača, igrao sam protiv mnogih više puta – izjavio je Kajević za klupski sajt.

Asmir je dres Brđana nosio od 2016. do 2022. godine i na 173 utakmice postigao 37 pogodaka. Učestvovao je u nekoliko neuspešnih pohoda ka Evropi, a sada će u dresu Vojvodine imati novu šansu.

Nakon angažmana na Banovom brdu igrao je u Kini u timu Vuhan Jangce River, koji je u međuvremenu ugašen. Tokom karijere nosio je i opremu BSK Borče, Ciriha i Rijeke, a za nacionalni tim Crne Gore upisao je dva meča 2018. godine.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *