I treći italijanski klub stao u red za potpis srpskog reprezentativca

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić će očigledno ovog leta biti “tražena roba” u Italiji, s obzirom na to da se pojavio i treći klub koji želi da ga potpiše!

Naime, “Tutomerkato” tvrdi da je Milan odlučan u nameri da kupi Samardžića od Udinezea, te su se tako i zvanično upustili u trku sa Napolijem i Laciom koji su ranije pokazali interes.

Ono što bi mogla da bude prednost za Rosonere jeste interesovanje Udinezea za Šarlsa De Ketelarea, tako da bi dva kluba mogla da naprave neku vrstu transfer zamene. Ili eventualne pozajmice belgijskog fudbalera.

Što se tiče samog Samardžića, on bi igrao Ligu šampiona u bilo koji klub od ova tri da pređe. Ugovor sa Zebrama ima do 2026. godine, a zanimljivo je to da je svojevremeno, dok je igrao u Nemačkoj, već odbio Milan.

Cela porodica je došla u Milano. Razgovarali smo sa Paolom Maldinijem, ali se tada nisam osećao da imam iskustvo za tako veliki grad. Umesto toga, Barselona je sa Patrikom Klajvetrom došla u moju kuću. Ali, izabrao sam Lajpcig. To je sat vremena od moje kuće. I bio je to dobar izbor – rekao je Srbin svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *