"Nisam želeo da vidim nikoga nedelju dana": Švarceneger se prisetio neuspeha svog čuvenog filma

Arnold Švarceneger je pričao o tome kako ga je “povredio” neuspeh njegovog prvog akcionog blokbastera “Poslednji akcioni heroj” (“Last Action Hero”). Čuveni film nije dobro prošao na blagajnama, što je glumca baš pogodilo.

“Kada je “Poslednji akcioni heroj” izašao, dostigao sam svoj vrhunac posle “Terminatora 2”, kada sam imao najuspešniji film godine na svetu“, prisetio se Švarceneger u dokumentarnom filmu na Netflixu i dodao:

“Ne mogu da vam kažem koliko sam bio uznemiren. Boli te. To povređuje tvoja osećanja. Sramota”, naveo je glumac.

Nakon što je “Poslednji akcioni heroj” počeo da se daje u bioskopima, režiser “Terminatora” Džejms Kameron nazvao je Švarcenegera da ga uteši, prisećajući se: “Zvučao je kao da je u krevetu i plače. On je to shvatio kao dubok udarac svom brendu. Mislim da ga je to zaista potreslo.”

“Rekao sam šta ćeš da radiš?“, upitao je reditelj Arnolda i dodao: “Rekao je: “Samo ću se družiti sam sa sobom”, naveo je Kameron.

“Nisam želeo da vidim nikoga nedelju dana. Ali nastavljaš da se mučiš. I moja svekrva je sve vreme govorila ovo: “Hajde samo napred.” To je sjajna poruka”, prisetio se Švarceneger, prenosi NME.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *