Ništa nije slutilo na tragediju: Enes Begović prije smrti sina imao velike planove, ovo je iz sveg srca želio!

Armin Begović, sin poznatog pjevača Enesa Begovića, iznenada je preminuo od autoimune bolesti, a vijest o njegovoj smrti ostavila je javnost u šoku.

Domaći mediji su prije nepune dvije nedjelje imali prilike da razgovaraju sa Enesom na otvaranju jednog prijestoničkog lokala, a pjevač je sa osmijehom na licu govorio o planovima ni ne sluteći da će uskoro doživjeti najveću tragediju u životu.

– Evo nešto ekskluzivno, uskoro pravim jedan koncert u Beogradu, lokaciju neću još otkrivati iz tehničkih razloga. Radio sam već koncerte u Sava centru i više većih beogradskih sala, tako da će biti sigurno nešto lijepo. Pozivam vas i u Sarajevo, u novembru će se održati moj solistički koncert u “Zetri”, pa bih volio da mi dođete – kazao je pjevač prije nepune dvije nedjelje sa širokim osmijehom na licu, te nastavio:

– Jedan sam od prvih koji je došao u Beograd, da ne spominjem ova prošla vremena… Moj duet sa Gocom Božinovskom obilježio je jedan veliki period, poslije toga je nastalo puno dueta koji su nastali u toj nekoj varijanti koja i nije nešto lijepa. Međutim, desilo se to što se desilo, turbulentno vrijeme o kojem ne pričamo, šta ćemo, ne možemo da mijenjamo, ali u svakom slučaju, u narednom periodu očekujte moj nastup s obzirom da su ljudi mnogo zainteresovani za ono što ja radim i zbog toga mi je i više nego drago. Imao sam mnogo poziva i riješio sam da im se u najskorijem periodu odazovem. Iznijećemo to do kraja kako treba – istakao je Begović, međutim, njegovi planovi se vjerovatno neće realizovati zbog smrtnog slučaja u porodici, zbog kog pjevač nije u stanju ni da govori.

.

..

.

Izvor: Republika.rs

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *