"Nisu verovali u debelog dečaka": Jak komentar Jokića na to što je tokom njegovog drafta išla reklama

Intervju koji je Nikola Jokić dao tamošnjoj poznatoj novinarki Maliki Endrjuz očigledno se čeka sa velikom pažnjom, pogotovo što se poslednjih dana pojavljuju i te kako zanimljivi detalji.

Pre petog meča između Denvera i Majamija videli smo šaljiv Jokićev odgovor vezan za konje, kada je rekao da će jednog kupiti bez obzira na ishod finala, da bi u utorak veče stigao još jedan zanimljiv odgovor srpskog košarkaša.

Malika ga je pitala o onom čuvenom draftu gde je bio 41. pik, i kada je tokom čitanja njegovog imena išla reklama za Tako Bel, a Jokić je rekao:

Nisu verovali u debelog dečaka. Izgleda da je uspelo. Ne kladite se protiv debelog dečaka!

Kada već pominjemo Jokića, dodaćemo i zanimljivu izjavu hrvatskog trenera Nevena Spahije koji je poručio da bi NBA prsten trebalo da dobije i Nikolin menadžer Miško Ražnatović.

Gazda kluba neka izradi još jedan prsten i neka ga da Mišku. Zaslužio je. Bila je to najveća prevara u istoriji košarke. I dalje mi nije jasno kako je takvog talenta uspeo da sakrije. Nikome nije palo na pamet da ga draftuje, a Miško je u međuvremenu sve dogovorio s Denverom čiji su skauti stalno bili na treninzima Mege. Uspeo je da niko u Evropi nije imao pojma što ovaj ima u Megi. Da je samo neko posumnjao, da je došao pogledati neki trening ili utakmicu, pa Nikola bi bio među prva tri pika na draftu. Tu nema nikakve dileme – rekao je Spahija.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *