Strašno! Dječak iz Lukavca je već najavio napad, sve bilo prijavljeno policiji

U Osnovnoj školi “Lukavac Grad” kod Tuzle jutros je učenik upucao uposlenika ove školske ustanove i on se nalazi u teškom stanju, ranije je objavio portal “Avaza”.

Maloljetnik je upucao Nedima Osmanovića, nastavnika engleskog jezika i sina nekadašnjeg poslanika SDA u Parlamentu BiH Ismeta Osmanovića.

Osmanović je trenutno na UKC Tuzla i u toku je operacija. Maloljetnik koji ga je upucao ranije je prijetio.

On je 22. maja 2023. godine napisao poruku da će se osvetiti jer su ga prebacili iz škole.

– Ovo je poruka od 22. maja 2023. godine, kada sam nakon saznanja da učenik prijeti da će se osvetiti nakon što su ga prebacili iz škole, tražio informaciju da vidim, da li smo se opametili ili poduzeli nešto da nam se ne dogodi Beograd.

Nažalost, nismo. Desilo se da je nedužan čovjek stradao (neko reče nisu stradala djeca i nema panike), ali ja kažem da je, nažalost, stradao otac dvoje djece i ima panike.

Ima potrebe za paniku sve dok ne odgovaraju nesposobni kadrovi iz MUP-a i Tužilaštva. Možda tada dođemo pameti i počnemo učiti na tuđim greškama – napisao je Dino Osmanović na društvenim mrežama.

Naveo je da je uputio pitanje MUP-u, ali da nije dobio odgovor, već samo poziv putem Vibera uz riječi da su poduzeli sve radnje, da je sve pod kontrolom i da ne mogu davati više informacija, jer je riječ o maljoljetnoj osobi.

– Vjerovao sam sistemu, ni sam ne znam zašto – dodao je Osmanović.

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *