Ko je bivši muž kog je Slavica Ćukteraš prijavila policiji: Igrao je za reprezentaciju, zbog njega se povukla

Pevačica Slavica Ćukteraš, kako saznaje Telegraf.rs prijavila je danas policiji bivšeg muža, golmana Vladimira Avramova zbog pretnji.

Naime, pored veoma uspešne fudbalske karijere kao i braka sa pevačicom, u javnosti nikada nije voleo da se eksponira, a o proslavljenom golmanu Vladi Avramovu, tek ponešto moglo se čuti iz intervjua koje je pevačica davala, kao i sa sportskih stranica.

Ne tako aktivan na društvenim mrežama, kada objavi nešto to su uglavnom podsećanja na dane njegove blistave karijere, a tek nedavno osvanula je u javnosti fotografija skorijeg datuma koja svedoči da je dobio i po koju sedu.

 

Ono što je poznato, jeste da su se Slavica i Vlada venčali 2016, iste godine dobili su i ćerku Viktoriju, a pevačica se nije libila da zbog porodice, karijeru stavi u drugi plan. Zbog braka sa golmanom, koji je u to vreme imao angažmane u inostranstvu, Slavica je nekoliko godina živela van Srbije, u Dubaiju i u Japanu.

Karijera Avramova

Počeo je da trenira fudbal sa 12 godina u Vojvodini iz Novog Sada i u tom timu je prešao sve selekcije od pionira, kadeta do omladinaca i seniora. Od 2001. godine je igrao u Italiji, gde je nastupao za Vićencu, Peskaru, Fiorentinu, Trevizo, Kaljari, Torino i Atalantu.

 

Poslednji angažman je imao u japanskom Tokiju nakon čega je završio igračku karijeru.

Za reprezentaciju Srbije je nastupio dva puta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine, protiv Poljske i Kazahstana.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *