Bizarni trend se nastavlja: Drejk pogođen telefonom na nastupu u Čikagu

Domaće, ali i inostrane zvezde izložene su u poslednje vreme najsramnijim napadima na koncertima od strane publike.

Nakon Bibi Rekse koju su pogodili telefonom u glavu, jedan fan je pogodio pevačicu Pink pepelom svoje majke, a sada je pogođen i reper Drejk.

Muzičar je sinoć počeo turneju, a prvi nastup imao je u Čikagu.

Tokom izvođenja jedne od pesama, jedan fan ga je gađao telefonom.

Drejk je čak pokušao da uhvati uređaj koji ga je pogodio u ruku, ali nije uspeo.

Ipak, za razliku od Bibi Rekse, on nije prošao povređen, već je nastavio sa nastupom.

Podsetimo, sve je počelo na koncertu američke pevačice albanskog porekla Bebe Rexha koja je od strane jednog fana pogođena telefonom u glavu nakon čega joj je ukazana lekarska pomoć. Ubrzo je pokrenuta i istraga a policija je samo dva dana kasnije uhapsila Nikolasa Malvanja koji je priznapo da je gađao pevačicu te da je mislio da će to biti “zabavno”.

Nažalost, Nikolas je ovim činom samo pokrenuo trend te je samo par dana kasnije slična sudbina dočekala i Avu Max kada je jedan dečko ih publike skočio na binu i ošamario je.

Nakon incidenta, Ava je nastavila nastup iako je zadobila povrede na licu, a na jednom snimku se vidi kako se pevačica drži za glavu.

Bizarna scena viđena je i na koncertu velike zvezde Pink koju je fan gađao pepelom svoje pokojne majke što je izazvalo šok kod pevačice. Naime, dok je pevala neko iz publike bacio je na nju kesicu sa pepelom koji je pevačica samo sklonila na ivicu bine.

Ovaj “trend” brzinom svetlosti došao je i u Srbiju a zastrašujuće napade videli smo proteklog vikenda na muzičkom festivalu “Music week”, koji je održan na Ušću, a koji je okupio je veliki broj mladih izvođača, ali i publike.

Većina izvođača tokom sve tri večeri bila je izložena jezivim napadima, a kupljeni su mnoge izvođače gađali flašama, drvećem i drugim predmetima.

Vojaža su tokom prve večeri okupljeni u prvim redovima pogodili flašom u glavu dok je najavljivao novi projekat, ali je mladi pevač ignorisao neprijatnu situaciju i nastavio svoj nastup.

Breskvica je takođe jedna od mnogih koji su doživeli neprijatnost. Pevačicu su gađali flašama, drvetom, a poleteo je i sat ka njenoj glavi. Snimak na kom se vidi kako je drvo pogađa u glavu nakon čega nastavlja da peva postao je viralan na mrežama a mnogobrojni korisnici osudili su ovaj čin.

Ništa bolje nije prošla ni Ema Radujko koja je doživela linč samo zato što se osmelila da podrži LGBTQ+ populaciju. Iz publike su se čuli sramni povici ali su poletele i flaše ka njoj.

Pored navedenih, i ostali izvođači su bili meta razjarene publike pa su tako gađani i Senida, Nući, Teodora Džehverović, te grupa Crni Cerak.

Skandalozno ponašanje publike naišlo je na brojnu osudu na društvenim mrežama i mnogi ističu da je ovakvo ponašanje nedopustivo, budući da su znali gde dolaze i koga će slušati. Javnost apeluje na to da se nađu počinioci ovih dela i da se adekvatno kazne kako se ovaj “trend” ne bi nastavio, te kako ne bi došlo do ozbiljnijih povreda izvođača.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *