Edita potvrdila da je kupila 2 stana u Beogradu! Raspametila slikama enterijera, garderober je ispunjenje sna

Pevačica Edita Aradinović pazarila je dve luksuzne nekretnine, potvrdila je u objavama na Instagramu.

Ona se oglasila i otkrila da je kupila dva stana i ispunila svoj devojčaki san, a to je da obezbedi sebi dom do 30. godine.

Aradinovićeva se bacila u opremanje istog, iznajmila arhitekta, a onda detalje i kako će stan izgledati obelodanila na pomenutoj mreži uz nekolicinu fotografija.

– Ova godina je takođe ključna za mene, jer sam ispunila svoj devojački san, da obezbedim sebi stan do 30. godine i uspela sam u tome. Jako sam emotivna dok ovo pišem i još uvek nisam ni svesna da ću ove godine kročiti u svoj stan. Estetika mi je važna i zato sam birala bukvalno najjače ljude za to. Recimo, mnogi su mi prigovarali zašto sam uzela arhitektu ili zašto nisam okačila na Instagram da bi mi neko to uradio za “dž” ali to smo mi, balkanske glave, no naišla sam na čoveka, na firmu, koja je prevazišla čak i moju prvobitnu zamisao. Zato sam odlučila da ću deliti ovaj proces sa vama, jer znam koliko je važno da odete u prave ruke, pogotovo ako ste u fazonu da sve bude 10/10 – napisala je Edita, a potom otkrila i kako je rešila problem sa garderobom, budući da je ima i previše.

Tražila sam da mi stan bude garderober, jer ne znam gde ću više sa stvarima… Mislim da smo uspeli. Deliću sa vama ceo proces sređivanja stana – rekla je ona i dodala:

Malo ljudi zna da sam ja domaćica u duši, koja čeka svog princa na belom konju da naprave petoro dece, da kuvam i spremam, tako da sam tražila da kuhinja bude dominantna, jer nije lako nahraniti sedmočlanu porodicu, plus dva psa. Plus keva – napisala je ona i otkrila zbog čega je i majku spomenula:

Ali mami smo takođe obezbedili stan u istoj gradi da kad hoću sa mužem negde na odmor, ona može da pričuva naše kuce i decu. Naravno podelicu i njen stan, koji će biti za nijansu skromniji jer je bitniji moj stan. Šalim se – napisala je Edita.

Pevačica Indi Aradinović nedavno je bila u žiži interesovanja zbog žestoke tuče sa sestrom Editom Aradinović, a video skandaloznog sukoba je vrlo brzo dospeo do javnosti.

Sestre aradinović su rešile da izglade odnose, jer je Indi snimila pesmu, a tekst za ovu numeru je pisala upravo njena rođena sestra Edita.- Pesma je nastala u momentu kada sam se ja udavala i Edita je napisala ovaj tekst inspirisana mojom pričom. Ona je to donela na svoj način, moju sreću, sve što se tada dešavalo i da je ona moj zaštitnik. Svaka joj čast, ona je inicijator svega bila, a ja sam bila oduševljena i prihvatila na prvu – rekla je Indi jednom prilikom

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *