Do finala Mundobasketa uz Hipernet TV

Kako ne biste propustili nijedan koš, tu je Hipernetov bogat asortiman sportskih kanala uz koje su svi nezaboravni trenuci sa Mundobasketa sada na dohvat ruke.

Uz visok kvalitet slike, Hipernet već gotovo dve godine nudi usluge digitalne televizije i optičkog brzog interneta, a raznovrsnu ponudu ovog operatora prepoznaje sve veći broj korisnika. Hipernet TV platforma je praktično i intuitivno organizovana, tako da je pristup omiljenim filmovima, serijama i sportskim sadržajima jednostavan. U ponudi Hipernet TV nalazi se 160 različitih kanala, a ljubitelje sporta posebno će obradovati širok izbor najkvalitetnijih sportskih sadržaja – dostupni su standardni Arena Sport kanali, kao i Arena Esport, Arena Premium, Arena Fight, Arena Eurosport, NBA TV i Premier League TV.

Pored odličnog korisničkog iskustva, opcija premotavanja i pauziranja, kao i pristupa TV platformi sa bilo koje mreže putem sajta ili Hipernet TV aplikacije, Hipernet digitalna televizija dostupna je i kao mobilna aplikacija sa istim funkcionalnostima.

Hipernet TV platforma i optički internet dostupni su po posebnoj ponudi koja nudi prvih 9 meseci pretplate po ceni od 1 dinar. Izaberite paket po svojoj meri i uživajte u superbrzom optičkom internetu i vrhunskoj ponudi digitalne televizije po povoljnoj ceni već danas.

(Telegraf.rs/PR)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *