"Neko ga je slikao kada je ulazio u kafanu"! Majka Gorana Savića o hapšenju sina u Leposaviću

“Moj sin je došao u kafanu koju držimo ja i snaha da popije kafu kada su ispred kafane došla policijska kola”, kazala je Zorica, majka Gorana Savića bivšeg pripadnika kosovske policije kojeg je danas u Leposaviću uhapsila kosovska policija navodno zbog primanja mita i zloupotrebe službenog položaja.

“Pripadnici policije ušli su u kafanu i legitimisali tri gosta, a mog sina odveli rekavši mi da ga vode samo na informativni razgovor i da će mi se javiti odmah, ali se to još uvek nije dogodilo”, priča Zorica.

Zorica Savić ističe da je sigurna da njen sin nema nikakvih zloupotreba i da će se to i dokazati, dodaje da je prethodno jedna osoba fotografisala njenog sina kada je ulazio u kafanu i verovatno ga prijavila kosovskoj policiji, prenose Novosti.

Ističe da za sada zna samo da je njen sin odveden u južni deo Mitrovice na saslušanje, odnosno da prema rečima advokata Miloša Delevića čekaju inspektore iz Prištine da ga saslušaju.

Inače, kako ističu u kosovskoj policiji, G. S. je priveden zbog navodnog primanja mita, odnosno presude iz 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *