Ana Grozdanović poklonila građanima Niša 30 proteza veštačkih zuba

Mlada srpska političarka, članica glavnog odbora SPS-a, Ana Grozdanović, uradila je jedno dobro delo o kom će se dugo pričati.

Ana je poklonila Nišlijama 30 proteza vestačkih zuba.

Grozdanovićeva je ovim gestom usrećila svoje sugrađane jer će imati motiv više za osmehom.

Mlada preduzetnica Ana Grozdanović, rodom iz Niša uspešno se bavi politikom već punih 10 godina, a titulu jedne od najuspešnijih aktivno političkih žena na političkoj sceni Balkana potvrdila je nedavno kada je postala članica Glavnog odobora SPS-a, stranke kojoj je odana od samog ulaska u politiku.

Iako je u svojoj političkoj karijeri više puta nailazila na osude i predrasude zbog izgleda – Ana je dokazala svoju vrednost i pokazala da se težim putem i te kako može doći do rezultata, takvog da je mnogi u budućnosti vide na nekoj od visokoj funkciji kada je politika u pitanju.

Rođena je 21. aprila 1995. godine u Nišu, gde je i završila Pravni fukltet.

U politiku, prema sopstvenim rečima, ulazi u 18. godini, ali aktivnije učešće u stranci uzima tokom kampanje za parlamentarne izbore 2020. godine.

U rodnom gradu je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Nišu. U jednom intervjuu za domaće medije kazala je da voli pravo, ali da joj politika predstavlja veći izazov. Ipak, dodala je da će koristiti svoje poznavanje prava u daljem političkom radu.

Ana je nedavno najavila da se od danas “bavi zaštitom muškaraca te i da će formirati forum posvećen njima”.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *