"Dojim muža i on dve godine nije bio prehlađen, a koža mu je nežnija": Neobična ispovest žene koju osuđuju

Čudne priče čujemo sa raznih strana sveta, ali ova u nastavku je možda i najčudnija koju ćete pročitati u poslednje vreme.

Naime, Rejčel Bejli (30) iz Sjedinjenih Američkih Država počela je pre izvesnog vremena da doji muža Aleksandra (30). Kako ona kaže, taj čin ne samo da ih je spojio već je bio odličan i za njegovo zdravlje, piše “Express“.

Rejčelin muž je počeo da pije njeno mleko jer je ona imala previše mleka dok je dojila njihovu decu. Ispostavilo se da je to donelo njemu mnoge zdravstvene prednosti. Priznaju da se ne stide toga.

– To je malo tabu-tema, ali smo želeli da je podelimo sa ostalima i ne mislimo da je to loše. Bili smo na krstarenju, međutim zaboravila sam pumpicu za grudi, pa sam bila jako opterećena dva dana. Toliko sam bila u bolovima da sam se uplašila da ću dobiti infekciju i tako smo došli na ideju da počne da pije mleko.

Kako kaže Rejčel, bili su nervozni i bilo im je čudno što ga doji, ali je vremenom ta nervoza nestala. Shvatili su da nema ništa loše u tome, a povrh svega je za njega jako hranljivo.

On nije bio prehlađen dve godine nakon što je počeo da pije moje mleko, a i sam priznaje da mu je koža mnogo lepša i bolja.

Kako kažu stručnjaci, potencijalne koristi od majčinog mleka kod odraslih su ograničene. Istraživanje iz 2019. je otkrilo da majčino mleko može da ublaži ekcem i dermatitis.

Očigledno, po Aleksandrovom iskustvu, može doneti i ostale blagodeti.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *