"Sve je krenulo iz avanture": Haris Džinović progovorio o braku sa Melinom i otkrio kako su se upoznali

Haris Džinović godinama je u skladnom braku sa suprugom Melinom, ali svoj život vešto kriju od očiju javnosti.

Jednom prilikom pevač je progovorio o ljubavi sa kreatorkom i otkrio kako su se upoznali.

Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti posle, videćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali – rekao je jednom prilikom pevač.

Kako je istakao, ubrzo su želeli da svoju ljubav krunišu i da planiraju potomstvo.

– Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: “Hajde da napravimo dete”! Niko ne zna hoće Ii baš to biti priča za ceo život – istakao je Džinović, prenosi Blic.

Melina je otkrila da je bila ludo zaljubljena u Harisa.

Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super. Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se “zaleteli” tako kao mi i da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro. Znate kako se kaže – “blic brak, ekspres razvod”. Mi smo se naprosto povezali – objasnila je kreatorka.

Prema njenim rečima, kod supruga je od samog početka fascinira način razmišljanja i odnos prema životu, što se nije promenilo ni u godinama koje su usledile.

Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se Melina i on “jednostavno našli”, ali nije na početku sve proticalo glatko. Zbog velike razlike u godinama, njeni roditelji nisu s odobravanjem gledali na ljubavnu priču svoje ćerke.

– U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama – ispričao je jednom prilikom pevač za Gloriju.

– Nas dvoje smo 24 sata dnevno zajedno i bila bi glupost da nije tako, jer odlično funkcionišemo. Mi smo se jednostavno našli. Bilo je tu svega i svačega u početku, nisam ja lagan čovek, valja me ispratiti, zahtevan sam, ali nisam znao da u meni postoji deo plastelina koji se može oblikovati – rekao je Haris.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *