Dimitrije došao iz Nemačke na svadbu sina, pa sa unukom poginuo u nesreći: Gledao kako mu otac i dete ginu

Dimitrije Skarlatos (66), koji je u noći između nedelje i ponedeljka izazavao tešku saobraćajnu nesreću u Patrasu, u kojoj je stradao i njegov trogodišnji unuk, pre nekoliko dana je došao u Grčku iz Nemačke, kako bi prisustvovao venčanju svog sina.

Trogodišnji Dimitris, koji je stradao u dedinom jaguaru, se samo dva dana ranije veselio na svadbi svojih oca i majke.

U nesreći je stradala i jedna žena. Iako su mediji prvobitno pisali da je stradala Dimitrijeva supruga, ispostavilo se da je poginula žena (53) iz automobila koji se kretao u kontrasmeru u koji je udario, dok se lekari bore za život njegove supruge.

Dimitrijevi sin i snaja, koji su roditelji trogodišnjeg dečaka koji je poginuo u nesreći, nemi su od bola. Oni su bili tik iza jaguara kojim je upravljao Dimitrije u trenutku kada je došlo do tragedije.

Njih dvoje su gledali kako jaguar gubi kontrolu, udara u banderu, a potom preleće u drugu traku, pravo u džip kojim je upravljala 53-godišnja žena. Nakon toga jaguar se odbio i udario u treće vozilo.

Na lice mesta su brzo stigle ekipe vatrogasaca i Hitne pomoći, koji su izvukli povređene iz tri vozila, ali za Dimitrija, njegovog unuka, i Mariju koja je bila u džipu nije bilo spasa. Proglašeni su mrtvim nedugo po dolasku u bolnicu.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *