"Uradili smo istorijske stvari za Srbiju": Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ostavio je za sobom još jednu uspešnu radnu nedelju, ispunjenu mnogim važnim sastancima, ali i projektima koji su od istorijske važnosti za Srbiju. To je i podelio sa pratiocima na Instagramu “buducnostsrbijeav”.

“U nedelji za nama uradili smo istorijske stvari za Srbiju. Poseta NR Kini će, tek u godinama koje dolaze, pokazati koliko je u svakom pogledu bila značajna.

Posebno sam ponosan na to što smo, posle pola veka, konačno završili i otvorili stanicu Prokop. Sve ovo, ali i mnogo više, uspeli smo zahvaljujući slozi i jedinstvu našeg naroda, koji je imao poverenja i dao podršku za hrabre odluke koje smo dosad donosili, a sve kako bi Srbija brže išla napred.

 

Slaba vlast bi donela slabiju Srbiju, a tu nema ni uspeha, ni razvoja, ni budućnosti. Sve projekte koje smo završili, kao i one koje smo započeli i koje ćemo tek raditi, svu našu borbu za interese naše zemlje i naroda, moguće je ostvariti samo ako nastavimo zajedno da radimo i zajedno sanjamo snove za Srbiju. Zato se nećemo zaustaviti, ujedinjeni nastavljamo da radimo i izgrađujemo našu zemlju, čuvamo svaki njen pedalj i borimo se za interese svog naroda”, napisao je predsednik na Instagramu.

(Telegraf.rs)

 

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *