Srednjoškolac podlegao povredama dve nedelje pošto ga je rulja prebila ispred škole: Otac potvrdio tužne vesti

Džonatan Luis, 17-godišnji učenik srednje škole Rančo, umro je u utorak, manje od dve nedelje nakon napada grupe učenika ispred škole.

Otac tinejdžera, koji se takođe zove Džonatan Luis, potvrdio je smrt svog sina. Ožalošćeni otac je rekao da se njegov sin držao povučeno i da je živeo u Las Vegasu sa majkom, iako je planirao da se preseli kod njega u Ostin u Teksasu.

Otac je takođe izrazio razočarenje zbog tuče koja je dovela do pogibije njegovog sina, rekavši da “deca pola vremena ni ne znaju šta rade”.

Otac je rekao da se nada da bi incident mogao biti deo razgovora o nasilju mladih u gradu.

Luis je dodao da voli svoju decu “svim srcem” i rekao da mu je “nezamislivo” da takvo nasilje “ikad može doći do ove tačke”.

“Nadam se da postoji način na koji mogu da pronađu oproštaj u svom srcu i da nađu način da se pomire s onim što su uradili”, rekao je on.

Luis je izjavio da su istražitelji rekli porodici tinejdžera da planiraju da optuže nekoliko učenika koji su učestvovali u tuči za ubistvo.

Učenik je stavljen na aparate za održavanje života u nadi da će preživeti, rekao je njegov otac, ali je na kraju podlegao povredama.

Jedinica za ubistva policije Las Vegasa istražuje slučaj, iako do sada nije bilo hapšenja.

Policijska uprava Las Vegasa nije odmah odgovorila na zahtev “Fox News” za komentar.

(Telegraf.rs)

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *