DNEVNI HOROSKOP ZA 21. NOVEMBAR: Lav pokazuje simpatije prema dragoj osobi, Blizanci raspoloženi za druženje

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

Danas ste u boljem raspoloženju, zadovoljni što ste priveli kraju jedan obimniji posao ili obavezu. Lepi kontakti sa saradnicima i kolegama. Neko pokazuje veliko interesovanje za vas i pokušava da vas pokrene na komunikaciju. Prihvatite, ovo može biti zanimljivo.

Neke stvari ste uspeli da “složite” i izuzetno će vam prijati pohvala od strane osobe koju poštujete ili je smatrate autoritetom. Veliki planovi, ali i dobre mogućnosti da ih ostvarite. Samo se bolje organizujte. Planirate sa partnerom neko kraće putovanje u skorije vreme.

Danas ćete imati pomoć posrednika po jednom pitanju. Situacija se rešila na mnogo bolji način od očekivanog. Ipak, ne zatrčavajte se, dosta toga još treba dogovoriti. Više ste raspoloženi za društvo prijatelja nego za kontakt sa emotivnim partnerom.

Bolja situacija u poslovnom okruženju i izlazak iz problematičnih obaveza koje su vam oduzimale dosta vremena. Još uvek treba rešiti sitnice, ali sada možete da se organizujete na pravi način. Jedna osoba će vas zainteresovati “na blic”. Mogućnosti zanimljivih razgovora sa njom.

Danas vam nikako ne odgovara da budete statični, pa ćete se u velikoj meri angažovati oko svega što vam je prioritet. Vrlo podsticajan dan pred vama, bićete zadovoljni ishodom. Otvoreno pokazujete svoje simpatije prema nekom. Druga strana vam uzvraća istom merom.

Uspeli ste danas da konačno pohvatate sve konce dešavanja i da rešite jednu poslovnu situaciju u svoju korist. Ostvarenje planiranog je sporo, ali izvesno. Danas sledi zanimljivo novo poznanstvo, vrlo verovatno preko prijatelja. Sa ovom osobom ćete odmah uspostaviti pravu komunikaciju.

Author: admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *